Meghívó

Kedves barlangász társunk!

     Egyesületünk idén, a 2002. év augusztus 9-10-11-i hosszú hétvégéjén, Létrás-tetőn tartja jogelődjének, a Magyar Hidrológiai Társaság Miskolci Csoportja Zsombolykutató Munkabizottsága megalakulásának 50 éves évfordulójára megemlékező összejövetelt.
     Ha valaha tagja voltál a fenti csoportnak vagy később a Karsztvízkutató Szakosztálynak vagy a Nehézipari Műszaki Egyetem TDK Karszthidrológiai Szakcsoportjának vagy a MEAFC Marcel Loubens Barlangkutató Szakosztályának, esetleg jelenleg is tagja vagy a Marcel Loubens Barlangkutató Egyesületnek, kérjük a fenti üzenetünket meghívásnak tekintsd, a TÁBORTŰZ körül számodra is lesz hely!
     Egyúttal megkérünk, ha más Zsombolyossal, szakosztályi vagy egyesületi taggal van kapcsolatod, neki is továbbítsd ezen meghívást!

     E jelentős évforduló alkalmából egy kiadványt készítünk. A feldolgozandó anyagokban nem szenvedünk hiányt, de ha birtokodban van régi fénykép, térkép vagy más dokumentum a csapat tevékenységéről, kérjük juttasd el hozzánk elektronikus archiválás céljából!

     A helyszínen lehetőség lesz diavetítésre és videó-film lejátszására, és a felállított tablón régi fényképeid bemutatására is.
     Ugyancsak lehet majd túrázni a terület régi és új barlangjainak régi és új részeiben is, kérjük az erre vonatkozó igényeket előre jelezni!

     A dokumentumainkból összeállított 50-éves névsorunk 400-nál is több nevet tartalmaz. Ilyen létszám fogadására és elhelyezésére Létrás-tető nem alkalmas. A Kutatóházban kb. 30 főt lehet elszállásolni, és bár lehetőség lesz a ház előtti réten sátrazásra, de ezt is csak korlátozott létszámra engedélyezi a Nemzeti Park. További szállásra a Sebesvízi panzióban, Jávorkúton, illetve Lillafüreden lehet számítani, valamint a Bükk távolabbi helyein (Hollóstető, Szentlélek) is találhatók különböző szállások. A szállásfoglalást mindenkinek magának kell intéznie, azonban igénytől függően esetleg ebben tudunk később segíteni.
     A Létrási-réten gépkocsik elhelyezése is tilos, azonban igyekszünk egy nem túl távoli helyen (pl. a Tekenősi-rét környékén) őrzött parkolási lehetőséget kialakítani.

     Kérjük, hogy a lentebb található elektronikus adatlap kitöltésével vagy egy levél elküldésével mindenképpen jelentkezz, és add meg nekünk aktuális elérési adataidat! Ezzel tervezni tudjuk a várható létszámot, az étkezést, a parkolási és szállásigényeket!

     A találkozó idejére vonatkozó pontos programot a következő értesítésünk fogja tartalmazni.

Jó szerencsét!Suga Norbert elnök

Adatlap kitöltése
(már nem működik)
Ide tudsz levelet írni!

Marcel Loubens Barlangkutató Egyesület
Miskolc-Lillafüred
Erzsébet sétány 39.
3517

Tel: (70) 369-9002, (46) 333-146